Jury

De rol van de jury.

De jury beoordeelt de projecten nauwgezet en onbevooroordeeld. Geen van de informatie die door de jury wordt verzameld of verstrekt, wordt voorafgaand aan de prijsuitreiking op enigerlei wijze aan iemand van de organisatie bekendgemaakt, behalve aan de jurysecretaris. De juryberaadslaging vindt plaats in de privévertrekken die uitsluitend voor de jury zijn gereserveerd. Niemand mag deze vertrekken betreden behalve de juryleden en de jurysecretaris, waardoor een onbesmet en onbevooroordeeld resultaat verzekerd is.

  • Kwaliteit

    Elk jaar treden onze vooraanstaande professoren, docenten en professionals van verschillende particuliere organisaties op als juryleden tijdens de INESPO-Olympiade. Al deze individuen zijn op de een of andere manier verbonden met het thema duurzaamheid en zetten zich in om de vraagstukken op dit gebied aan te pakken.

  • Gespecialiseerd

    Onze jury bestaat uit een zeer diverse groep mensen. Allemaal zijn zij gespecialiseerd in hun eigen vakgebied en delen die kennis en kunde graag met onze deelnemers.

  • Toegewijd

    De toewijding van onze juryleden is ongeëvenaard. Elk project is belangrijk en elk nieuw idee is een inspiratie.

Juryregistratie.

Het is een eer voor INESPO om zulke vooraanstaande juryleden te hebben. We kijken er altijd naar uit om nieuwe juryleden te verwelkomen. Mocht je interesse hebben om jurylid te worden, neem dan contact met ons op via: jury@inespo.org.